Blog

Cele 3 Tipuri Implant Dentar, Simplu și Rapid în Clinica Noastră!

Acum, la clinica Smiles by Dr. Buza, ai posibilitatea de a te bucura de trei tipuri implant dentar. Mereu când ne dorim sau avem nevoie de tipuri de implant dentar este foarte important să ne și informăm asupra lor. Tocmai de aceea noi am recurs la a-ți arăta și detalia soluțiile noastre de implantare, deoarece ne interesează enorm să știi și cel mai mic detaliu asupra a ceea ce urmează să soliciți, iar, drept urmare, să utilizezi pe o perioadă îndelungată de timp.

tipuri implant dentar

La ce ne Referim prin cele 3 Tipuri Implant Dentar?

După cum am spus și în celelalte articole, acest implant dentar este realizat din titan, zirconiu sau alte materiale aprobate, dispozitiv dentar cu rol de inserare în os. Prin soluții ne referim la o varietate de tipuri implant dentar, precum:

 1. Implant Dentar BREDENT (Germania):

Recunoscută după performanța de reconstrucție dentară completă într-o singura zi, această tehnică este o alternativă inovativă mai ales pentru protezele mobile. Metoda SKY Fast&Fixed constă în pregătirea maxilarului, însemnând extracții la nevoie, adiții osoase, în unele situații, inserarea unui implant dentar și punerea lucrării fixe, totul în aceeași zi, astfel există această opțiune ca pacienții să se poată bucura de dinți ficși, imediat după intervenție.

Aplicarea se face în așa fel încat lucrarea protetică să fie fixată cu succes peste tot, inclusiv unde există structuri naturale ale maxilarului degradate după o perioadă îndelungată de timp din cauza purtării protezelor mobile.

Acum poți uita de sistemul tradițional, deoarece am adus în fața ta o tehnică modernă, rapidă, de unde și numele ei: Fast&Fixed Bredent.

Cu metoda Fast&Fixed Bredent ai ocazia de a te bucura de o varietate de avantaje precum:

 • Lipsa durerii: implantul dentar va fi aplicat fără durere cu ajutorul tehnicilor de anestezie pe care le folosim;
 • Fără complicații: datorită acestei proceduri, intervenția nu mai necesită extinderea structurii osoase a maxilarului  sau complicații la nivelul sinusurilor;
 • Estetică 100%: cu Fast&Fixed Bredent avem rezultate conform așteptărilor pacienților care redă un zâmbet încrezător;
 • Garanție: cu această metodă de implantare se beneficiază de o garanție durabilă;
 • Vindecare rapidă: refacerea și utilizarea implantului dentar în numai 24 de ore;
 • Igiena: dantura este mult mai ușor de întreținut.
 • Calitate: chiar dacă cuprinde și implanturi normale, metoda Fast&Fixed este fabricat integral în Germania, având drept caracteristică și faptul că acesta combate inflamarea țesuturilor moi din jurul implantului, produsul fiind realizat din titan de grad 5.
 1. Implant Dentar MIS (Israel):

Această soluție furnizează o gamă largă de sisteme în ceea ce prevede un implant dentar, reprezentând soluții ușoare stomatologice, cu ajutorul lor reușind să treci de oricare problemă, fie ea complicată sau doar mai complexă.

Rezultat al inovației stomatologice de implantare simplă, oferă funcționalități și proprietăți amplu dezvoltate. Acestea sunt realizate din aliaj sau titan biocompatibil, la nivel calitativ medical, cu un design înalt și suprafață pură.

Din prisma caracteristicilor unui implant dentar MIS, acestea sunt:

 • Durabilitate extraordinară: datorită structurii și componentelor sale, reprezentând o alegere perfectă pentru multe cazuri clinice;
 • Reușita clinică: implanturile dentare MIS cuprind o multitudine de caracteristici și factori benefici ce duc la o osteointegrare eficientă, motiv-cheie spre o reușită clinică;
 • Certitudine 100%: implantul dentar MIS are calitatea de unică folosință, întrucât promite o siguranță de până la 100%, mai ales din prisma igienei, dar și a duratei inserării sale: rapid și simplu.
 • Păstrarea Structurilor Osoase: implantul dentar MIS se caracterizează prin design-ul de comutare a platformei, motiv pentru care posibilitatea de a pierde masă osoasă este redusă la posibilități foarte mici.

  Acestea fiind spuse, un implant dentar MIS este definit prin calitate, durabilitate și siguranță a igienei și a susținerii caracteristicii temporale, astfel te poți bucura de el cu certitudine 100% și pentru mult timp.
 1. Implant Dentar Subperiostal:
  Datorită unui implant dentar subperiostal, poți scăpa de proteza dentară și, mai ales, de lipsa dinților. Acestea oferă șansa la o alternativă rapidă, realizată în 24 de ore pentru ca pacienții să aibă o dantură perfectă, durabilă, și să poată beneficia de ea imediat după lucrare.

  Diferența este că un implant dentar subperiostal reprezintă un schelet din titan 100% biocompatibil, nu doar un surub. Acesta cuprinde, atât maxilarul, cât și mandibulă, susținând stabil și atent lucrarea fixă.

  În acest caz, este vorba de o analiză a computerului tomograf, respectiv o scanare digitală. Se urmărește conturarea scheletului personalizat din titan, înlocuitor al osului inserării implanturilor.

  Suntem adepți ai stomatologiei digitale, aceste tipuri implant dentar reușind să le scoatem la lumină prin: lucrări definitive realizate prin imprimanta 3D, în cazuri extreme, ghiduri chirurgicale susținute pe CT, dar și scanare intraorală.

  Nu ezita să beneficiezi de unul din cele trei tipuri implant dentar pentru a te bucura de un zâmbet luminos. Te ajutăm oricând cu aceste tipuri implant dentar pentru a-ți îmbunătăți stilul de viață printr-o creștere vizibilă de încredere în sine.

  Putem spune, așadar, că aceste trei tipuri implant dentar reprezintă o procedură omniprezentă în toate cazurile clinice, avem soluții personalizate pentru că fiecare dintre pacienții noștri să se bucure de servicii calitative și benefice existenței lor. Iar dacă te decizi asupra lui, ceea ce te și încurajăm, te vom aștepta, mereu, cu brațele deschise în Sibiu, pe Calea Cisnădiei, nr. 80A, la Smiles by dr. Buza. De asemenea, ne puteți găsi și pe Facebook!