Ortodonție – Aparat Dentar

Aparat dentar Sibiu - tipuri, etape, preț

Tot ce trebuie să știi despre ortodonție și despre aparat dentar Sibiu la Smiles by Dr. Buza

Ortodonția este o ramură a stomatologiei care tratează, în special cu ajutorul unui aparat dentar, malocluzia – o afecțiune prin care dinții nu sunt poziționați corect atunci când gura este închisă. Acest lucru duce la o mușcătură necorespunzătoare. Prin urmare, la clinica noastră, un medic ortodont este specializat în a îndrepta această problemă pentru ca tu să ai cel mai frumos zâmbet!

Tratamentul poate fi cosmetic, pentru a îmbunătăți aspectul unei persoane, dar de multe ori acesta ajută și la îmbunătățirea sănătății orale. De la corectarea aspectului dinților, la un proces de mestecat mai eficient și care să te ajute chiar în actul vorbirii. Scopul final al unui aparat dentar fiind acela de a proteja dinții împotriva deteriorării și de a-i îndrepta.

Pentru a planifica cât mai bine ce este necesar în cazul tău, nu ezita să contactezi un medic de la Smiles by Dr. Buza pentru un consult de specialitate! Îți garantăm servicii excelente și medici care or să te surprindă prin calitatea muncii depuse!

Când este necesar un aparat dentar Sibiu și beneficii clare oferite din partea echipei noastre de specialiști

Dacă maxilarul și dinții nu se dezvoltă corespunzător, atunci fără un aparat dentar Sibiu se poate ajunge la o malocluzie. Dantura va fi strâmbă și dezaliniată. Totuși, nu trebuie înțeles că malocluzia este o boală și nu afectează sănătatea fizică. Este o variație a poziției dinților. Cu toate acestea, aceasta poate afecta forma feței și apariția dinților, rezultând într-o senzație de disconfort, o lipsă de încredere în sine și sentimente de nemulțumire față de propriul zâmbet.

Tratamentul ortodontic poate ajuta la tratarea sau îmbunătățirea următoarelor:

 • Dinți frontali proeminenți prin îmbunătățirea aspectul și protecția pe termen lung.
 • Aglomerarea dinților în cazul în care nu există suficient spațiu.
 • Dinți asimetrici – dinții superiori și inferiori nu se potrivesc, lucru ușor de corectat printr-un aparat dentar Sibiu.
 • Mușcătură profundă – când dinții sunt încleștați, cei de sus coboară prea mult peste cei de jos.
 • Spațierea – fie pentru că lipsește un dinte, fie pentru că dinții se așează corect.
 • Mușcătură inversă – când dinții sunt încleștați, dinții de sus mușcă în interiorul celor de jos.
 • Mușcătură deschisă – când dinții sunt încleștați, există o deschidere între dinții de sus și de jos.

De obicei, tratamentul poate începe în jurul vârstei de aproximativ 12 sau 13 ani, când dantură adultă s-a dezvoltat complet. Dacă problemele nu apar până mai târziu, tratamentul poate începe la o dată ulterioară. Astfel, dacă simți că un aparat dentar Sibiu este lucrul de care ai nevoie, nu ezita să te programezi pentru o consultație!

De ce la cabinetul de stomatologie din Sibiu primești cele mai bune servicii de aparat dentar Sibiu pentru zâmbetul pe care-l meriți

O igienă orală bună este esențială înainte de intervenția de punere aparat dentar Sibiu. Când dispozitivele sunt plasate pe dinți, particulele de alimente nu permit fixarea corectă a acestuia. Prin urmare, specialiștii noștri îți recomandă evitarea băuturilor carbogazoase, gustărilor cu zahăr și a elementelor care duc la carierea dinților.

Cu Smiles by Dr. Buza poți fi sigur că ai parte de o lucrare premium care îți aduce următoarele beneficii :

 • închiderea unor spații largi între dinți
 • alinierea vârfurilor dinților
 • îndreptarea dinților curbați
 • îmbunătățirea capacității de vorbire sau de mestecat
 • stimularea sănătății pe termen lung a gingiilor și a dinților
 • prevenirea uzurii excesive pe termen lung sau a traumei dinților
 • tratarea unei mușcături necorespunzătoare

La noi primești cel mai bun aparat dentar și, în plus, ne asigurăm că pentru atinge toate obiectivele menționate mai sus, medicii noștrii folosesc o gamă de aparate medicale dentare și servicii de cea mai înaltă calitate, precum: aparat fix metalic/arcadă; aparat fix safir/arcadă; aparat mobil monomaxilar; aparat mobil tip monobloc; arc transpalatinal; bară linguală; disjunctor; menținător de spațiu unilateral; retainer fix; gutieră de contenție și multe altele.

Cauți informații diverse despre aparat dentar Sibiu și servicii de ortodonție? La Smiles by Dr. Buza ai parte de cei mai buni specialiști pentru toate nevoile tale

Procedurile simple în legătură cu aparat dentar oferite de Smiles by Dr. Buza sunt 100% sigure și au atât rolul de a înfrumuseța dinții, dar și pe acela de a-ți reda încrederea că ai un zâmbet de milioane. Totuși, acesta au și un rol funcțional, mai ales atunci când pot îmbunătăți rolul danturii și pot contribui la longevitatea ei. În acest fel îți poți da singur seama de beneficiile incredibile și de faptul că te vei bucura de cea mai bună sănătate orală.

Programează-te și tu pentru o consultație în clinica Smiles by Dr. Buza pentru a discuta cu un specialist în legătură cu un aparat dentar. Avem experiența necesară să-ți propunem cele mai bune metode, în plus fiecare tratament și intervenție este gândită specific în funcție de dantura fiecăruia, astfel încât rezultatul să ducă întotdeauna la o dantură perfectă.

Cu serviciile noastre poți fi sigur că nimic nu mai poate sta în calea zâmbetului perfect!

Urmărește-ne pe Facebook pentru a fi la curent cu ultimele noutăți din clinica Smiles by Dr. Buza, dar cu feedbackul oferit de pacienții noștri după intervențiile reușite realizate de către medicii noștri specialiști!

Intră în contact cu noi

Completează formular și un membru al echipei te va contacta.

contact@drbuza.ro
+40 (770) 983 579
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.