SKY Fast and Fixed

Fast and Fixed Sibiu - Dinți ficși într-o zi Sibiu

Implanturi dentare rapide și de durată cu Fast & Fixed Bredent

Implanturi dentare într-o singură zi cu Fast and Fixed Sibiu Bredent! Edentația completă ori parțială este mereu o problemă, indiferent de vârstă ori de pentru mulți români dentiția proastă este o adevărată problemă. Lipsa unei culturi ai zâmbetului perfect dar și a banilor, duc de multe ori la pierderea dinților încă din tinerețe.

Există, însă, posibilitatea de a-ți repară dinții cu sistemul Fast&Fixed Bredent. Acesta presupune implantarea până la 10 dinți odată.

Dinți naturali cu Fast and Fixed dental implants în Sibiu

Fără durere și fără foarte multe vizite la medicul stomatolog poți avea o dantură demnă de actorii de la Hollywood. O intervenție Fast and Fixed durează mai puțin de 24 de ore.

Tot ce trebuie să facă este să găsești medicul stomatolog care lucrează cu această tehnologie. Iar Clinica Smiles by Dr. Buza are o experiență exhaustivă de implantare Fast and Fixed în Sibiu.

Astfel, dacă vrei să repari problemele dentare pe care le-ai ignorat sau pur și simplu, să ai un zâmbet luminos rapid, atunci ar trebui să îți faci o programare la cabinet.

Fă-ți o programare pentru a afla mai multe despre Fast&Fixed Bredent

Cu toții știm că un zâmbet radiant vine cu multe sacrificii. Dar dacă vrei să alegi opțiunea mai ușoară, atunci ar trebui să alegi o tehnologie de ultimă generație. Totuși, implantarea ar trebui discutată cu medicul stomatolog, înainte de toate.

Cu această ocazie poți să întrebi și care este Fast & Fixed preț în Sibiu. Desigur, la cabinetul nostru vei primi toate informațiile de care ai nevoie despre procesul de implantare, dar și despre avantajele și dezavantajele acestui proces. În definitiv, trebuie să fii informat înainte de a lua o decizie.

Cu această tehnologie poți obține un zâmbet larg și radiant, fără foarte mult efort. Iar faptul că ai o clinică aproape de tine care folosește Fast and Fixed este extraordinar. La clinica Smiles by Dr. Buza personalul este pregătit să îți rezolve problemele dentare rapid și fără durere.

fast and fixed Sibiu
dentist in sibiu

Ce este sistemul Fast and Fixed Sibiu și cum te poate ajuta un dentist bun să ai un zâmbet de invidiat în numai o zi?

Sistemul SKY Fast and Fixed Sibiu de la Bredent, folosit și în clinica noastră, presupune o serie de 10 implanturi dentare pentru o protezare completă a gurii. Un dentist îți poate realiza cele 10 implanturi și, pentru că sistemul permite încărcarea imediată, poți pleca din cabinetul unui dentist in Sibiu cu zâmbetul pe buze.

Pentru maxilar, e nevoie de șase implanturi dentare, pe care se poate monta o lucrare fixă imediat după procedura de implantare care durează, de regulă, câteva ore. Pentru mandibulă, acest sistem se poate monta pe doar patru implanturi dentare, în anumite poziții speciale care permit susținerea unei lucrări dentare fixe complete.

De regulă, o intervenție de acest fel durează 24 de ore. Procedura se face sub anestezie locală în cabinetul unui dentist in Sibiu specializat în chirurgie și implantologie orală.

Recuperarea în urma procedurii de implantare a sistemului Fast and Fixed Sibiu în cabinetul unui dentist din echipa Smiles by Dr. Buza

Vindecarea are loc în decurs de câteva luni de la procedura efectuată la un dentist in Sibiu, chiar dacă dinții sunt funcționali imediat după inserarea implanturilor. Totuși, după procedură, alimentația trebuie să fie una semilichidă pentru a nu afecta implanturile dentare.

În acest timp, implanturile dentare, mici șuruburi din titan menite să imite perfect rolul unei rădăcini dentare, se integrează în os. Procesul de osteointegrare poate dura până la șase luni, iar cazurile în care implantul este respins de către organism sunt rare, în special în cazul implanturilor Bredent cum sunt cele din sistemul SKY Fast and Fixed Sibiu.

Întreabă un dentist despre beneficiile sistemului Fast and Fixed Sibiu

În clinica Smiles by Dr. Buza credem că orice problemă are o rezolvare. Chiar și în cazurile în care afectarea osoasă este masivă, putem folosi adiții de os artificial și/sau os propriu care să permită inserarea implanturilor pentru sistemul Fast and Fixed Sibiu.

Trebuie dpar să te programezi pentru o consultație și poți beneficia și tu de:

 • Dinți ficși în 24 de ore, fără durere
 • Zâmbet perfect
 • Masticație corectă
 • Stimă de sine crescută considerabil
 • Vorbire corectă grație unei danturi complete

Te așteptăm în clinica noastră pentru o consultație. Discutăm împreună planul de tratament și costurile aferente, astfel încât să găsim soluția potrivită pentru tine.

Fiecare procedură este efectuată cu o planificare temeinică înainte, dar și cu transparența totală a procedurilor și costurilor aferente ale acestora, precum și opțiuni de tratament pentru orice problemă dentară.

Fara durere: implantul dentar va fi realizat fara ca dvs. sa simtiti durere, datorita tehnicilor de anestezie utilizate!

Profesioniști din întreaga țară folosesc cu succes tratamentele SKY fast & fixed™ în așa fel încât reușim să fim întotdeauna aproape de pacienții care caută soluția noastră. Te poți alătura celor 100.000 de pacienți care astăzi se bucură de o viață sănătoasă și confortabilă cu dantură fixă, de calitate germană, marca SKY fast & fixed™

Fatetele dentare reprezinta un adevarat scut pentru suprafata externa a dintelui, fiind proiectate special pentru a imbunatati forma si/sau culoarea acestuia. Acestea se muleaza pe suprafata frontala a dintelui folosind un adeziv special de cimentare, sigilandu-l impotriva cariilor si a imperfectiunilor date de diferentele de culoare, forma sau pozitie in raport cu ceilalti dinti.

Evitarea complicatiilor: utilizarea sistemului Fast & Fixed elimina necesitatea unor proceduri precum aditia osoasa si complicatiile legate de sinusuri.

SKY FAST AND FIXED Sibiu este o nouă procedură revoluționară pentru furnizarea unui nou set de dinți fixi într-o singură zi. Aceasta este o alternativă modernă excelentă la protezele necorespunzătoare. Profesioniști din întreaga țară folosesc cu succes tratamentele SKY fast & fixed™ în așa fel încât reușim să fim întotdeauna aproape de pacienții care caută soluția noastră.

Economii de pana la 60% la planul de tratament!

4 Reguli de Aur pentru Întreținerea unui Fast and Fixed Sibiu

 1. Timp de șase luni pacientul trebuie să consume alimente lichide sau semisolide.
 2. Focus foarte mare pe igiena dentară în momentul osteointegrării.
 3. Pentru 10 zile, este necesară folosirea celei mai moi perii (ultra-soft) și a pastei de dinți.
 4. Poți beneficia, pentru eliminarea impurităților de sub lucrarea protetică, de un duș bucal.

Fast and Fixed Sibiu vs. Alte Metode de Implantare

Bazat pe producătorul Bredent din Germania, cu tratamentul Fast and Fixed Sibiu vei avea posibilitatea de a avea dantura completă și perfectă într-o singură zi. Cu implanturile Fast and Fixed Sibiu inovatoare, cu doar 4 implanturi în mandibulă și 6 în maxilar, vei reuși să îți reduci numărul de etape a procedurii, precum adiția osoasă, și nu numai.

Simplu și rapid, cu timp redus de așteptare, numărul de implanturi solicitat pentru metoda Fast and Fixed Sibiu este înjumătățit față de cazul apelării la metoda tradițională, astfel un tratament Fast and Fixed necesită, după cum am menționat și anterior: 4 implanturi în mandibulă și 6 în maxilar, în timp ce un implant dentar tradițional poate să ajungă la un număr situat între 8 și 12 implanturi pe arcadă. Sigur, există o varietate de alternative, precum: implantul dentar clasic, puntea dentară, protezele clasice sau proteza pe implanturi, dar niciuna nu e la fel de confortabilă, simplă și rapidă asemenea unui implant Fast and Fixed Sibiu.  

Există anumite diferențe între metoda inovativă Fast and Fixed Sibiu și alternativele acesteia după cum urmează:

 • Totul se rezumă la durabilitatea metodelor. Astfel, vei conștientiza că te poți bucura de un implant Fast and Fixed Sibiu peste 20 de ani, în timp ce alte proceduri, precum: punte sau proteză dentară nu reușesc să ajungă la o asemenea durată.
 • Tratamentul Fast and Fixed Sibiu menține sănătatea dinților vecini, în timp ce alte metode nu oferă acest beneficiu, sau, cel puțin, nu în totalitate.
 • Acum te poți bucura doar de vizite generale de rutină, deoarece un tratament Fast and Fixed Sibiu nu necesită ajustări periodice, în timp ce alte metode includ această condiție.
 • Metoda Fast and Fixed oferă o garanție mare de a păstra dinții existenți sănătoși, în ceea ce prevede accelerarea pierderii acestora în timp. Acest aspect poate fi discutabil din prisma alternativelor de implantare.
 • De asemenea, în această comparație intervine și resursa-cheie a clientului, astfel, din perspectiva costurilor, metoda Fast and Fixed implică, datorită înjumătățirii numărului necesar de implanturi, un cost mult mai redus față de metoda tradițională.

Garantam atat caliteatea implantului, cat si calitatea lucrarii. Iar pentru linistea ta, vom monitoriza si dupa operatie cum evolueaza lucrurile.

Urmărește-ne și pe pagina noastră de Facebook pentru a fi la curent cu toate noutățile.

Întrebări Frecvente

Cui se adreseaza fast and fixed de la Bredent?

Celor care au pierdut toti dintii sau apropate toti dintii.
Celor care au dintii mobili ce trebuie extrasi.
Celor la care resorbtia osoasa este atat de mare incat osul ramas nu poate sustine implanturile clasice.
Purtatorilor de proteza care isi doresc lucarare fixa, rapida si profesionala.

Cat costa procedura fast and fixed de la Bredent?

Procedura are un cost mult mai redus fata de solutia clasica care presupune inserarea a 8-10 implanturi pe fiecare arcada dentara si interventii de aditie osoasa. Smiles by Dr. Buza iti ofera o serie de solutii financiare ce permit plata in rate pe o perioada de pana la 36 de luni.

Când apelez la implant Fast and Fixed Sibiu?

Tratamentul Fast and Fixed Sibiu este realizabil indiferent de vârstă, cu următoarea condiție: pacientul trebuie să aibă gingiile și structura osoasă sănătoasă.

În ce constă tratamentul Fast and Fixed Sibiu?

Tratamentul Fast&Fixed Sibiu începe mereu cu un consult pe baza căruia se stabilește parcursul tratamentului în funcție de fiecare caz în parte.

Care este scopul metodei Fast and Fixed Sibiu?

Scopul tratamentului Fast and Fixed Sibiu este de a furniza cât mai simplu și rapid serviciul de implantare dentară. Astfel, în loc de a aștepta 3-6 luni pentru a avea implantul dentar, prin apelarea la Fast and Fixed Sibiu, vei avea posibilitatea de a te bucura de acesta în 24 de ore, printr-o singură procedură. Cu un tratament Fast and Fixed Sibiu se urmărește reluarea funcțiilor masticatorii, fonatorii, dar și cele estetice, a pacientului, într-un timp cât mai scurt, pentru ca acesta să-și poată relua viața de zi cu zi cât mai repede, fără a ezita să zâmbească cu încredere.

Cum urmează să fie întreținut implantul Fast and Fixed Sibiu?

Un implant Fast and Fixed Sibiu nu necesită o întreținere aparte. Ai posibilitatea de a te bucura de noua dantură, în mod obișnuit, prin: periaj, respectiv, la nevoie, apă de gură și ață dentară. Cu toate acestea, în urma implantării Fast and Fixed Sibiu, vizitele medicale periodice sunt recomandate pentru asigurarea igienei danturii.

Pot exista contraindicații pentru tratamentul Fast and Fixed Sibiu?

Programați-vă la o consultație pentru a discuta în fiecare caz, într-un mod personalizat. Tratamentul Fast and Fixed Sibiu reprezintă o intervenție chirurgicală, care se realizează individual, în funcție de: gen, vârsta care poate influența structura osoasă, respectiv bolile existente ce surprind o serie de medicamente sau proceduri ce ar putea interzice implantul dentar de oricare tip, lucruri care au o influență majoră în decizia medicului de tratare a problemei.

Intră în contact cu noi

Completează formular și un membru al echipei te va contacta.

contact@drbuza.ro
+40 (770) 983 579
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.