Don`t forget to smile :)

Turism Dentar Sibiu

Turism Dentar Sibiu

Clinica Smiles by Dr. Buza îți oferă beneficii multiple!

Beneficiile noastre

Printre beneficiile oferite de către clinica noastră ce propune turism dentar putem aminti:
Plătim cazare și transport

Plătim cazare și transportul cu avion/mașina în cazul în care vii cu bonul și în limita a unui buget stabilit. Contravaloarea va fi scăzută la sfârșit din prețul tratamentului.

Cashback până la 250 EUR

Dacă tratamentele fast&fixed sau implanturi dentare au o valoare cuprinsă între 2000 - 5000 euro vei primi până la 250 euro cashback pentru biletul de avion.

Cashback până la 500 EUR

Pentru tratamentele fast&fixed sau implanturi dentare de peste 5000 euro îți oferim până la 500 euro cashback din biletul de avion.

*Pentru a te bucura de aceste beneficii, este important ca la finalizarea planului de tratamente fast&fixed sau implanturi dentare să ne arăți dovada achiziționării biletului de avion.

Turism dentar - Obține un zâmbet perfect în timp ce călătorești!

Cu siguranță îți surâde ideea de a vizita locurile preferate în timp ce vei primi tratamentele stomatologice fast&fixed și implanturi dentare de care ai nevoie pentru a te bucura de un zâmbet perfect. Optând pentru colaborarea cu noi, vei avea parte oricând de servicii stomatologice specializate, fără durere.În cadrul clinicii noastre dentare, una dintre cele mai căutate proceduri de către pacienți este Fast&Fixed, ce presupune un sistem inovator pentru pacienții ce și-au pierdut dinții din diferite cauze, iar aceștia vor avea ocazia de a zâmbi din nou in doar 24 h. Această procedură se referă la inserarea unor implanturi speciale, angulate ce vor ocoli formațiunile anatomice printre care putem aminti de sinusul maxilar și canalul mandibular. Totodată, în cazul maxilarului se vor insera 6 implanturi, iar pe mandibulă 4 implanturi, pe care se vor ancora lucrările cu dinți ficși, provizorii. Optând pentru această intervenție, în câteva ore ai ocazia de a pleca acasă cu o dantură fixă, iar zâmbetul va fi unul perfect. O intervenție de acest tip este ideală și în ceea ce privește funcționarea perfectă a funcțiilor masticatorii.

Smiles by Dr.Buza pentru tratamente dentare profesionale


Smiles by Dr. Buza reprezintă soluția ideală în cazul în care ești în căutarea unor tratamente fast&fixed sau implanturi dentare la prețuri avantajoase. Opțiunile de turism dentar sunt din ce in ce mai apreciate de către persoanele ce își doresc să îmbine utilul cu plăcutul, iar clinica noastră dentară îti oferă beneficiile de care ai nevoie.

Odată ce ne vei contacta în vederea acestor tratamente, îți vom oferi toate informațiile necesare pentru a lua deciziile optime referitoare la zâmbetul perfect pe care îl dorești.

Beneficiile noastre

Implant dentar

începând de la 2000 lei

Coroană dentară metalo-ceramică

Coroană dentară metalo-ceramică

Coroană de zirconiu

începând de la 1000 lei/ buc

Fațetă ceramică

începând de la 1500 lei/ buc

Fast& Fixed Bredent dinți ficși in 24h

începând de la 3500 euro

VEZI TOATE TARIFELE

Optează acum pentru turism dentar și vei avea doar de câștigat!

Odată ce ești interesat de opțiunile ce țin de turism dentar, este indicat sa ne contactezi. Oferim tratamente fast&fixed și implanturi dentare la prețuri avantajoase. Îți vom sta la dispoziție pe toată perioada: din momentul contactului până când îți vom oferi zîmbetul dorit.
CONTACTEAZĂ-NE