Blog

Alege 1 Implant Dentar Bredent

Trăim într-o perioadă în care și imposibilul este tot mai posibil, prin urmare am reușit să îți aducem o soluție pentru problema ta. Cum? Ei bine, acum la noi ai posibilitatea de a-ți întregi estetica dentară cu o singură lucrare printr-un implant dentar Bredent!

De ce un Implant Dentar Bredent?

Implantul Dentar Bredent! Este soluția cea mai naturală și perfect estetică, cu ajutorul căreia îți vei putea recăpăta funcțiile dinților naturali, care se vor comporta precum dinții naturali și îți va reda sănătatea maxilarului, îți va elimina durerile de cap și îți va reda încrederea de sine.

Implantul dentar a fost dezvoltat de Prof. Dr. Per-Ingvar Branemarck, născut în anul 1929 în Suedia, chirurg ortoped care a realizat primul studiu pe un implant asupra unui iepure, studiu care a relevat faptul că structura osoasă a integrat perfect în constituția ei, implantul. După cum am spus și în articolul: “Implant Dentar Procedură Ușoară în 8 Pași”, un implant dentar este un dispozitiv din titan sau alte materiale derivate, realizat special pentru introducerea sa în os, cu rol de substituire a unuia sau mai multor dinți.

Majoritatea oamenilor optează pentru un implant dentar, deoarece este o metodă foarte bună de a-ți  reface estetica dentară. Totodată, în ceea ce prevede ultimii 7 ani, implantologia a realizat salturi tehnologice și formidabile progrese, cu un succes estimat de cca. 98% pe aproximativ 10 ani. Acesta are forma unui șurub, care se inserează și se ancorează în osul gingival, în alveola dintelui sau dinților lipsă. În partea superioară, acesta are o gaură cu filet, loc în care se va introduce coroana, care reprezintă partea superioară, care este efectiv substitutul dintelui. Implantul, are o imensă importanță, faptul că oferă stabilitatea necesară noului dinte.

implant dentar

Etapele unui Implant Dentar Bredent

După cum am spus și în articolul “Implant Dentar Procedură Ușoară în 8 Pași”, avem următoarele etape de implantare prezentate structurat, astfel:

  1. Consultul inițial, în care, în urma unei evaluări preliminare, se va decide planul de acțiune în tratament;
  2. Pregătirea zonei de implant: în această etapa, se pregătește maxilarul și baza osoasă în vederea implantării;
  3. Implantul efectiv, în acest pas se va face o incizie în gingie și se va insera implantul;
  4. Adaptarea osului și integrarea implantului în os, acest pas reprezintă o perioadă de adaptare a țesuturilor naturale la noul element implantat, în vederea montării coroanei;
  5. Montarea bazei coroanei, iar în urma unei perioade de câteva săptămâni de vindecare, se va atașa și coroana, iar implantul va fi finalizat.

În final, este indicată o perioadă de recuperare, asistată de către personal pregătit în acest sens. Aceasta se va face prin tehnici specifice, de ultrasunete, laser sau electroterapie, care vor grăbi vindecarea și recuperarea, iar tu te vei simți mai confortabil și mai comod cu noul tău implant dentar Bredent.

Problemele și Urmările unui Implant Dentar Bredent

Nu putem afirma dacă există sau nu un candidat perfect pentru un implant dentar, deoarece noi, drept oameni, suntem foarte diferiți. Cu toate acestea, putem susține că un implant dentar este cea mai bună variantă pentru a-ți recăpăta zâmbetul colorat și strălucitor, respectiv stima de sine și încrederea în propriile forțe prin apariția cu un zâmbet mirobolant pe buze.

Majoritatea pacienților apelează la această metodă din cauza lipsei unui număr de dinți ce le provoacă un disconfort dentar prin mestecarea eronată a alimentelor, un stres în plus prin protezele, pe care trebuie să le scoată și să le igienizeze mereu, respectiv prin redarea unei stări anxioase, plină de griji.

Putem spune, așadar, că implantul dentar este o procedură pe care ar trebui să o ai prioritară atunci când decizi cu privire la tehnica dentară pe care o vei alege. Iar dacă te decizi asupra lui, ceea ce te și încurajăm, te vom aștepta, mereu, cu brațele deschise în Sibiu, pe Calea Cisnădiei, nr. 80A, la Smiles by dr. Buza. De asemenea, ne găsiți și pe Facebook!